DreamSafe Madrasser

Hjälp ditt barn att sova säkert, ergonomiskt och bekvämt.

DreamSafe bäddmadrassen ingår. Danska Sundhedsstyrelsen rekommenderar att du låter barnet sova på ryggen och att du ser till att barnet inte får det för varmt när det sover. På en DreamSafe-bäddmadrass kan ditt barn andas fritt även om det (av misstag) rullar över på magen och hamnar med ansiktet ned i bäddmadrassen.

Kärnan i ventilerad sömnteknik leder svett och andra kroppsvätskor bort från barnets kropp och skyddar samtidigt madrassen. Läs mer om funktionerna i DreamSafe bäddmadrasser.

Madrassens två lager skum i olika fasthet lindrar trycket och möjliggör optimal sovläge där barnets ryggrad kan slappna av.

Speciella lthål och luftflödeskanaler tillåter fukt förseglas inte inuti madrassen – det garanterar god hygien.

Ett supermjukt skydd ger extra komfort så att både du och ditt barn kan sova bra och säkert. Sov gott.

Andningsbar

Absorberande

Skyddande

No-roll-over kanter på storlek
120, 140 &
160 cm

Hygienisk:
Anti-dammkvalster

Bäddmadras tvättbar vid 60 grader

Ergonomisk

Garanti mot inbuktning

Kombination av rätt egenskaper för en god natts sömn

Tegnet udsnit af DreamSafe topmadras med piktogrammer for egenskaberne åndbar, absorberende og vandtæt

Andningsbar och vattentät topp

DreamSafe bäddmadrasser har fantastiska funktioner när det gäller säkerhet, hygien och torr sömn för ditt barn.

Läs mer om DreamSafe toppmadrasser här

Tegnet udsnit af DreamSafe madras i små str., som består af to lag memoryskum for god ergonomi og har åndbar effekt med lufthuller

Bra hygien och ergonomi

DreamSafe-madrasserna ger ditt barn riktigt god sömnkomfort. Konstruktionen tar hänsyn till både komfort och ergonomi, vilket tyvärr inte alltid är fallet i babymadrasser.

De består av en skumblandning. Detta innebär att ditt barns rygg får optimalt stöd och att den lilla skatten fortfarande är riktigt bra.

Madrasserna har lufthål och kanaler, så om möjligt. Fukt kan lämna madrassen. Det betyder att hygien är helt topp – vilket är trevligt när du vet att ditt barn ska sova där.

Tegnet udsnit af DreamSafe madraskerne, som viser god ergonomi og de ekstra no-roll-over sikkerhedskanter

Extra säkerhet om barnet rullar

DreamSafe-madrasserna för äldre barn (dvs för barnsäng och juniorsäng) har samma goda egenskaper när det gäller ergonomi och hygien som de små madrassstorlekarna, men eftersom de används för barn i åldrar där barnet vanligtvis rör sig mer på natten än de mycket små, har madrasserna här en extra säkerhetsfunktion.

De stora madrasserna har “No-roll-over” säkerhetskanter, så att barn som rullar mycket på natten får hjälp att stanna mitt i madrassen.
Sådan ser din DreamSafe baby madras ud uden betræk

Bra hygien i din baby madrass

Små DreamSafe madrasser består av fast skum som har spår och hål på toppen. Det ger både bekväm sömnkomfort och bra ventilationsmöjligheter.

Se alla storlekar DreamSafe madrass med bäddmadrass


Madrass och bäddmadrass till vagga

40 x 84 cm

Madrass och övermadrass i storlek 40 x 84 cm, lämplig för vaggar och by-my-side  sängar. Den översta madrassen ingår i madrasspaketet, så den lilla får alla de bra DreamSafe-funktionerna  från den allra första dagen.


Madrass och bäddmadrass till liggdel

30 x 75 cm

Madrass och övermadrass i storlek 30 x 75 cm, lämplig för lyft. När du köper en DreamSafe-madrass får du en bäddmadrass – så du har alla bra egenskaper.

Madrass och bäddmadrass till duo barnvagn


37 x 79 cm

Om du använder combivogn passar en DreamSafe madrass i storlek 37 x 79 cm. Din lilla skatt uppnår goda egenskaper, för den översta madrassen ingår.

Madrass och bäddmadrass till barnvagn


36 x 96 cm

Str. 36 x 96 cm madrass används för barnvagn. Med DreamSafe madrass och bäddmadrass i barnvagnen såg du till att den lilla sover säkert och är bra.

Madrass och bäddmadrass 60 x 120 cm till spjälsäng

Denna madrass passar barnsängens storlek 60 x 120 cm. Ditt barn har alla de bra DreamSafe-fördelarna, eftersom paketet innehåller både madrass och övermadrass – och den här madrassen har  säkerhetskanter som hjälper till att hålla barnet mitt i madrassen.

Madrass och bäddmadrass 70 x 140 cm till juniorsäng

Madrass i storlek 70 x 140 cm passar den minsta storleken juniorsängar. Juniorsängar finns i flera storlekar, så kontrollera storleken före köp. Med rätt kombination av madrass och övermadrass kan ditt barn sova både ergonomiskt och säkert och rent.

Madrass ooc bäddmadrass 70 x 160 cm till juniorsäng

Madrass i storlek 70 x 160 cm används för de stora juniorsängarna. Junior sängar finns i annorlunda storlek, så leta efter innan du köper madrass. Bäddmadrass och madrass med mycket god ergonomi och extra säkerhetskanter gör ditt barn sova så säkert och rent som möjligt.

Write us