DreamSafe-produkter är designade med speciell säkerhet, komfort och hygien i åtanke

Om DreamSafe

Med en DreamSafe-madrass får du både en madrass och en bäddmadrass. På så sätt får ditt barn både de goda egenskaperna från bäddmadrassen och en hygieniskt skön madrass i en fast skumblandning.

Danska Sundhedsstyrelsen rekommenderar att du låter barnet sova på ryggen och att du ser till att barnet inte får det för varmt när det sover. På en DreamSafe-bäddmadrass kan ditt barn andas fritt även om det (av misstag) rullar över på magen och hamnar med ansiktet ned i bäddmadrassen.

Bäddmadrassens uppbyggnad med en speciell ”ventilated sleep technology” leder bort svett och andra kroppsvätskor och hjälper på så sätt barnet att reglera kroppstemperaturen.

Samtidigt får ditt barn en mycket hygienisk lösning, eftersom madrasskyddet i botten av bäddmadrassen skyddar madrassen mot bakterier. Madrassen och toppmadrassen andas och ger barnet komfort och bra ergonomi. Den separata bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.

Du kommer säkert att uppleva att du också sover lugnare när du vet att ditt lilla barn sover säkert och gott.

Bättre sömn

Hjälp ditt barn att vara säker, torr och ren – du kommer antagligen också att sova lite bättre själv.

BabyDans fokus på barnsäkerhet blir ännu tydligare i de stora storlekarna (för spjälsäng och juniorsäng). Här har madrassen en extra fin funktion: säkerhetskanter i extra massivt skum, vilket hjälper ditt barn att stanna i mitten av madrassen.

Write us